صدای مخاطبان


پیام شهروندان |

سلام و درود. آرزوي توفيق و موفقيت روزافزون براي جبهه اصلاحات استان. البته عده اي بصورت وراثتي براي خود حزب و گروه تشکيل دادند و با القائ برتري خود را در بدنه تشکيلات استاني نفوذ مي دهند و اگر چنانچه در حاشيه قرار بگيرند، کل تشکيلات را متلاشي مي کنند. در مجموع جاي بسي خوشحالي است با انتخاب حکيم فيروزي به نوعي وحدت اقوام و مذهب به نمايش گذاشته شد. اميدوارم جبهه استاني با يکدلي و انسجام و با در نظر گرفتن منافع استاني و مردمي قدمي براي پيشرفت و توسعه همه جانبه استان بردارند.

 

 

 

 

بايک نگاه ساده به اطراف خودمان متوجه ميشويم بي تدبيري، بي لياقتي ترجيح منافع من بجاي ما و...‌‌. موج مي زند. در عجبم چه شده است چه بلايي بر ما نازل شده است و تا کي بايد ادامه داشته باشد. حکمراني واقعي در مملکت تهي از معنا شده است. هيچ چيز سر جاي خود نيست. درصد زيادي از مسوولان سالهاست به صندلي خودشان چسبيدهاند. چرا؟؟؟؟؟ چرا ي عده هنوز نمي فهمند دنيا در تمامي حوزه ها به سرعت در حال تغيير است. طنز ماجرا اينجاست که اين همه منابع داشته باشي اما هميشه در تمام فصول سال مشکل داشته باشي و دائم به مردم فشار بياري و تقاص بي لياقتي رو از مردم بگيري. راستي افق 1404 به کجا رسيد؟

 

 

 

علم را گرچه بيشتر خواني، چون عمل در تو نيست، ناداني. تا علم و دانش جايگاه خود را پيدا نکند، روزهاي بدتر از اين هم بعيد نيست ... سپاس

محسن نظري کتولي

 

 

 

هيچي از اين جشنواره ها در نمي ياد جز پول پخشي دولتي.

 

 

اي کاش دکتر مير موسوي دلايل اصلي خودشون را هم از نقد به خوانش دموکراتيک از اسلام رو هم بيان ميکردند.

 

 

سپاسگزارم از لطفتان و ممنونم که نوشتهي خوب آقاي هاشميپور را دربارهي  دکتر دهقاني  بازنشر کردهايد. تقريباً همه مطالب را خواندم. درباره صفحه ادبيات، داستان کوتاه آقاي سوسرايي خوب بود، هرچند باز هم جاي کار داشت و ميشد خيلي بهتر از اين باشد. شعرها چنگي به دل نميزدند و گمان ميکنم در انتخاب شعر بايد دقت بيشتري به خرج دهيد. ماجراي کتاب و کتابخواني يا کتاب نخواني هم به نظرم دهها عامل ريز و درشت دارد در ايران که مهمترينش سانسور سياسي و فرهنگي است. به هر حال، خوب است که باز هم از زواياي مختلف به آن بپردازيد. دستمريزاد ميگويم به شما و همکارانتان.

 

 

 

سلام و درود. متوجه نيستم نمايندگان محترم بر سر چه کسي فرياد مي کشند. قانونگذاري تصويب لوايح بودجه دست شماست با حرف و بحث که مشکلي حل نخواهد شد. اگر تخصص نداريد موضوع را از طريق کارشناسان مربوطه و روشهاي علمي و تجربي موجود بررسي کنيد و ببينيد چرا سالها گفتار درماني نتوانسته کشت پنبه را به استان بازگرداند. مقوله الگوي کشت مدام بر سر زبانهاست، ولي هيچگاه جامه عمل به خود نمي پوشاند. چرا که زراعت پنبه در رده الويتدار الگوي کشت در استان قرار نگرفته و اگر چنين اتفاقي رخ دهد آن گاه است که ساز و کار بودجه و حمايت مالي بخش، تامين امکانات مورد نياز، برنامه ريزي آموزشي، حمايتهاي قانوني و حقوقي، جبران هزينه ها و درآمد کشاورز در قبال ساير محصولات، بازاريابي و فروش بصرفه محصول و ... بايد مدنظر تمامي مدعيان و متوليان امورات قرارگيرد.

 

 

 

سپاس. توجه تان به روز فلسفه جالب توجه بود. مخصوصا اين جمله: " زندگي هر يک از ما محصول انتخاب هاي ماست"

 

 

 

اگر  مديريت جديد عالمانه و عاقلانه نباشد و از ظرفيت ها بکارگيري نشود، همچنان با دنده عقب و با سرعت بيشتر به عقب خواهيم رفت. سر مقاله خوب و قابل تامل است.

 

 

 

نقدينگي با خود تورم به همراه مياره، کاهش ارزش پول ملي به همراه مياره و گراني به زبان ساده توليد ميکنه چرا که براي وارد کردن مواد اوليه بايد پول بيشتر داد يا براي توليد يک کالا همينطور تا زمان تحويل کالا همه مراحل تحت تاثير قرار ميگيرند. متاسفانه اين تورم ساليانه به شکل رسمي و قانوني و بدست دولت هم توليد ميشه. افزايش حقوق سالانه با هر رقمي افزايش مزايا و... افزايش قيمت کالاهاي مختلف آنهم دستوري و قانوني يعني توليد تورم کالا رسمي همون توليد گراني. آيا اين شيوه حکمراني طي دهها سال قيمت ها رو کنترل کرده؟ ارزاني را به مردم داده؟ يک شانه تخم مرغ طي 3 سال اخير چند درصد رشد قيمت داشته؟ يک شانه تخم مرغ 14 هزار تومني به 145 هزار تومن آنهم در ميدان تره بار شهرداري با قيمت مصوب رسيده !!

جهاد کشاورزي براي حل بحران آب که روياست، براي قيمت مرغ و تخم مرغ و نهاده هاي دامي چه کرده؟ اساسا حکمراني بطور کل چه کرده است؟ ارز نيمايي، ارز ترجيحي، ارز دولتي، ارز آزاد، ارز ... و ... در کدام اقتصاد دنيا اين همه تفاوت قيمت در ارز هست؟ آيا کشورهاي ديگه از ما پاک تر هستند؟؟ خير، پس مشکل فساد در ايران و ناکارامدي و... چيست؟ آنها راه را بر فاسدان بستند. قوانين روشن و شفاف و نظارت از آن هم شفاف تر نتيجه عدم وجود فساد و تعادل بازار. خيلي ساده اس. شما ارز 4200 معروف به جهانگيري وضع ميکني در حاليکه ارز قيمت واقعي اش حدود 10 هزار تومن بود به عده خاصي ميدهي تا کالاي اساسي وارد کنند. نتيجه چه شد؟ کالاهاي اساسي وارد شد؟ آنهايي هم که وارد شد با قيمت همان ارز 4200 بدست مردم رسيد؟ فقط پول پاشي و ارز پاشي براي عده خاصي شد. مرغدار ناراضي، مردم ناراضي، دولت هم ناراضي، پس چه کسي راضي هست؟ ما با کمبود منابع مواجهيم. در شرايط سخت تحريم هاي شديد هستيم که تبادل حتي کمتر از يک ميليون دلار هم فراهم نيست. از طرفي ناکارآمدي مديران بي انگيزگي آنها کار رو سخت تر کرده است. وقتي کسري بودجه داري، وقتي درآمدهايت کفاف هزينه هاي جاري ات حقوق مزايا و دستمزد رو هم نميدهد. آيا ميتوان به تحول در زيرساخت ها و عمران و توليد حتي فکر کرد؟  درد آنجاست که سالهاست در مجلس بودجه ها به همراه دولت ها با کسري بودجه تدوين ميشود کسري بودجه چه کار ميکنه با اقتصاد و فرهنگ و...؟

 

 

 

 

تا زماني فرهنگ درست نشود، اين موضوعات و نظرات راه به جايي نمي برند فقط بيان مسئله است و لاغير.

آمار چاه هاي غير مجاز، درد بي فرهنگي، خدا شاهده در همين دولت در جلسه 7 ساعته نماينده هاي مجلس و همه متخصص هاي حوزه اجرا بودند تمام موضوعات مصوب شد اما در اجرا کميت مي لنگه چرا اول فرهنگ

دوم کمبود اعتبار و ساير دلايل ديگر.

 

 

 

سلام و درود. بحران کمبود آب در جهان جزو مهمترين الويت کشورهاست. گرم شدن، تغيير اقليم، سدسازيهاي بي رويه در سرچشمه هاي جاري در کشورها و... موجب وخيم شدن بي آبي کشورهاي پائين دست شده و سرزمينهاي کم آب و خشک و نيمه خشک با خطر تابعي همچون از دست رفتن توليدات دامي و کشاورزي، بحران آب شرب، ريزگردها، آسيب جدي به مراتع و جنگلها و... همه اين موارد کشورهاي بحران خيز را وادار به چاره جويي نموده حتي در عرصه ديپلماتيک و سياست تحت شعاع اين معضل قرار گرفته است.

 

 

 

 

هيچ راهي جز بهروري در امور کشاورزي و استفاده از طرحهاي نوين آبياري خط انتقال و آببندان نداريم. وقتي به فرض توليد آب 100 ليتر در سال 10 ليتر به مصرف امور شهري و روستايي و  90  ليتر را به مصرف کشاورزي که 40 تا50 ليتر مصرف دارد، صرف مي کنيم،  اين زنگ خطر نيست خوده بحران است. اين عبارت  که ما در منابع آب مشکلي نداريم اما در مصارف به شدت بي تدبير هستيم به گزافه نيست. کشور منابع کافي اما مصرف با اسراف

 

 

 

اين نيز بگذرد. وقتي امروز مصوبات شوراي شهر گرگان رو ديدم يک ميليارد و پانصد ميليون تومان کمک به هيأت فاطميون براي 5 شب مراسم فاطميه در تالار فخرالدين يا 700 ميليون تومن براي اعزام دانش آموزان به مناطق جنگي و 400 ميليون تومان به مسجد اوزينه...... بله دلم براي گرگان سوخت.... جالبه بدانيد درخواست کمک و مساعدتهاي دو مورد اولي از سوي فرماندار به شهردار داده شده است. اين هست مشکل گشا. پول مردم پخش ميشه و هيچ دستگاه نظارتي نيست..... همه يه مبلغ کمکي براي سازمانشان ميگيرند و دهانشان بسته.....

 

 

 

دقيقاً مشکل ما مديران کار نابلد هستن.

 

 

 

استاندار محترم دو بحث خوب را مطرح کردن که از جذب سرمايه گذار مهم تر است. 1- بحث تنش آبي 2-کريدور حمل و نقل. در مورد تنش آبي اگر توان خود را به جذب بودجه  از سازمان مديريت جهت آبياري نوين اقدام شود از 8 هزار حلقه چاه موجود ميشود موارد غير مجاز عميق را که برداشت مي شود را به سمت بهروري با امتياز دهي به صاحبان آنها به طرحاي بلاعوض اقدام نمود. کل کشور با 500 هزار حلقه چاه ظلم کثيري است که 80 تا 90 درصد براي آبياري کشاورزي اقدام شود. در مورد حمل و نقل که زيرساخت است و با استفاده از کارشناسان ملي که در استان و حتي همين گروه هستن مي توان استان گلستان  را مثل مازندران دچار جهش ثروت کرد که با يک جهاد آن را به 40 تا60 درصد ميتوان تعديل کرد و از تنش آبي خارج شد.

 

 

 

گلستان امروز به مديران حل مسئله نياز دارد نه مديران طرح مسئله.

به قول زنده ياد مهدي اخوان ثالث:

در شگفت از اين غبار بي سوار...

خشمگين، ما ناشريفان مانده ايم؛

آب ها از آسياب افتاده، ليک...

باز ما با موج و توفان مانده ايم...

هر که آمد بار خود را بست و رفت...

ما همان بدبخت و خوار و بي نصيب...

زآن چه حاصل، جز دروغ و جز دروغ!؟

زين چه حاصل، جز فريب و جز فريب!؟

باز مي گويند: فرداي دگر...

صبر کن تا ديگري پيدا شود...

کاوه اي پيدا نخواهد شد، اميّد

کاشکي اسکندري پيدا شود...

 

 

حق شهروندان است که بدانند بودجه شهرداري با مصوبات شورا کجا هزينه ميشه. بنظرم شوراي شهر مصوبات خود رو علني کند خصوصا کمکها و مساعدتهاي شورا به بخش خصوصي تشکلها و هياتها و.. و...

چون سال آخر فعاليت شوراهاست اين بذل و بخششها بيشتر ميشه و قانون هم ميگويد شورا بايد زمينه اطلاع رساني عمومي مصوبات خود را فراهم کند. اگر هيات تطبيق مصوبات فوق رو تاييد کند قانون ميشه.

 

 

سلام و درود الحمدا... اين ماراتن نفسگير سرانجام به نتيجه اي ختم شد که استاندار بومي بر کرسي صدارت استان تکيه زد و فلواقع اداره استان فلک زده و عقب مانده گلستان که در شاخص هاي اصلي توسعه عقب گرد دارد کار دشواري است. از يک طرف وضع کشور، دولت به دولت وخيم ترشده پيشرفتي در وضعيت استان ديده نميشود و در مجموع دهکهاي پائين زير فشار تورم و گراني محتاج تنفس مصنوعي و اقدامات اورژانسي است.

 

 

 

واژه بسيج در اصلاح و پالايش زبان و ادبيات فارسي در زمان گذشته برجسته شد و کاربرد بيشتري يافت. اين ايام مبارک بر بسيجيان واقعي وطنمان ايران.

 

 

 

سلام و درود. هفته بسيج بر بسيجيان راستين مبارک باد. آن زمانيکه بسيج نهاد خود جوش جان بر کف ظهور کرد و با فرمان حضرت امام (ره) رسميت يافت، جز با خلوص و معنويت در جهت دفاع از نظام نوپاي اسلامي نبود و خالصانه در عرصه هاي نبرد با دشمن بعثي در جبهه و خدمت بي ريا در داخل کشور براي امت هميشه در صحنه بودو از زمانيکه اين نهاد بصورت سازمان تشکيلاتي و سياسي تبديل شد ديگر آن رنگ و لعاب معنوي از آن زدوده شد و با چهره دگرگون ظاهرشده است. عضويت افراد خاص با امتيازات ويژه بسيج را از حالت مردمي خارج و ابزاري براي ماموريتهاي خاص مبدل کرده و امروزه آن بسيجياني که در بنيان نهادن آن سهم مهمي داشتند ديگر جايي در درون سازمان نداشته و بيگانه محسوب ميشوند.

يادداشت اول درباره شوراي شهر و شهرداري معرکه بود. مثل يک مقاله مقدمه و تاريخ و نظريه و نتيجه داشت احساس مي کنم صفحه تبليغات و مزايده و ....يک کم به لحاظ ترتيب تو ذوق مي زنه.

 

 

 

 

 خبرنگار نماها يا پيمانکاران رسانه اي اونم باسواد بسيار کم رسانه اي شانتاژهاي خبري و .... افرادي  مثل شورا و شهرداري را پشتيباني ميکنند تا نيمه هاي خالي عملکردي که کم هم نيست ديده نشود. ايکاش در مديريت شهري گرگان کساني بيايند که دلسوزانه به اين شهر و مردم خدمت کنند. وگرنه اگر رسانه ها مطالبه گري کنند قطعا اين بذل و بخششها کم خواهد شد و بيشتر مراقبت ميکنن  اونم از ترس.

 

 

 

 

اگه اون ليست پرداختي ها به هياتها و مساجد خاص بدست شما رسيد سلام من و به اون برسونيد.

 

 

 

 

درود، بله اتوبوس گردشگري را به گمانم در محل تعميرگاه ايران ديزل ظلي نرسيده به نصرآباد است.  براي من هم خيلي خيلي سئوال بر انگيز است؟!!!

 

 

 

 

خانم انصاري هر جلسه راجع به آشوراده افاضه نظر ميکنه اما راجع به اليمالات چيزي نميگه، اين طرح منابع طبيعي هم که نوبرانه آقاي تيموري، رئيس سازمان منابع طبيعي کشوره .