صدای مخاطبان
پیام شهروندان |
همه در حال اداي دين هستند، اداي دين به حاميان و هواداراني که آنها را بر آن منصب نشانده اند. متأسفانه سيستم معيوب هم ظرفيت چنين ناروايي ها را دارد. از صدر تا ذيل بستر براي بر سر کار آمدن افراد ناتوان و يا حداقل کم توان فراهم هست. از سلطان سنجر سلجوقي، هنگامي که به دست غزان گرفتار شده بود، پرسيدند: علت چه بود که عرصه بر تو تنگ شد و مملکتي به آن وسعت و آراستگي را از دست دادي؟ سلطان گفت: علتش ندانم. کار خودم بود. زيرا که کارهاي بزرگ را به مردم کوچک واگذار کردم و انجام کارهاي کوچک را به عهده مردان بزرگ گذاشتم! در نتيجه، آدم هاي کوچک از انجام کارهاي بزرگ عاجز ماندند و افراد بزرگ از انجام کارهاي کوچک عار داشتند و دنبال انجام آن ها نرفتند و از اين رو هر دو کار تباه شد، نقصان به ملک رسيد و کار لشکر و کشور، رو به فساد گذاشت.
اين خردسراي فردوسي حکيم در کجا راه اندازي شده و گردانندگان آن در گرگان کيانند؟
دکتر ياحقي در قرآن پژوهي هم کارکرده، آدم ملّايي است. البته مشهد و خراسان هميشه در ادبيات زبانزدند حتي آخوندهاي که حوزه مشهد رو درک کردند در ادبيات برجستگي دارند.
حکمراني يک امر جدي است. تيتر جالب و مودبانه ايست. دوسال پيش يه جايي گفتم: فلان و بهمان حکمراني را شوخي گرفتند و به سخافت کشاندند. درحاليکه حکمراني يک امر جدي است.
کاش از دخالت هاي بيجاي نمايندگان مجلس هم مطلبي منتشر مي شد، چرا اينهمه دخالت براي ابقاي فرمانداران دولت منقضي العهد.
يکي از مشکلات اساسي که در کشور ما بسيار واضح نمود دارد اينست که مسئولان نميآيند صادقانه به مردم بگويند با چه مشکلات وبحران هايي روبرو هستند . در کشورهاي پيشرفته حتي پيش بيني ميکنند.
بطور مثال فرونشست 3 ميليمتر پاريس براي شان بحران محسوب ميشود تشکيل جلسه اتخاذ تصميم و راهکار و اجرا تا حصول نتيجه بعنوان يک طرح مطرح واجرا ميشه . در کشور ما ساليانه 30 سانتيمتر در اکثر دشت ها و شهرها فرونشست داريم، آينده پژوهي که هيچ بماند حتي در چنين وضع فعلي هم طرحي ندارند . اين گفته ها مربوط به اکنون نيست 20 سال است که گفته ميشود خواسته ميشود هشدار داده ميشود . در همه حوزه ها همين گونه هست. در يارانه ها در حوزه سلامت تعرفه ها بيمه ها قيمت هاي دستوري و...بارها گفته شد کارشناسان مطلب نوشتند راهکار دادند ولي اين صحبت ها فقط براي پر کردن ستون هاي روزنامه ها وسايت ها بوده است. نميشود کشور را با نگاه مصرف گرايي روزمره اداره کرد. اصطلاحا کشور گران اداره ميشود
اين هزينه هاي جاري اکثرا نه تنها سودي براي مردم نداشته بلکه اکثر طرح ها وزير ساخت ها حتي حياتي را بابحران مواجه کرده است . نانرازي آب، برق،گاز،بنزين حتي گازوئيل وهوا و...چيزي جز نديدن کمبودها ونقائص نبوده است. اينها محصول يک شب ويک روز نيستند. مشکلات حوزه سلامت و بخصوص دارو وتجهيزات هم همينطور هست . اينها محصول يک روند مبتني بر ساختارهاي غلط مدل ذهني بوده است.
سلام در انتخابات گذشته با توجه به رقابت متضاد کمتر از50 درصد مردم پاي صندوقهاي راي حضور يافتند. با اين وجود حاميان آقاي دکترپزشکيان با چه التماسي مردم را به پا صندوق آوردند ولي اکنون همانگونه که اشاره شدجناح رقيب ميداندارصحنه شده و گرد نااميدي برچهره حاميان پزشکيان نشسته وازانتخابات آينده نيزرويگردان شوند.
خدا قوت
متاسفانه بعد از انقلاب با منابع طبيعي بويژه جنگل ها نامهربان بوده ايم، حرف و شعار زياد مطرح مي شود از جمله کاشت يک ميليارد اصله درخت که بيشتر مصرف تبليغاتي دارد و عملياتي نمي شود.
در احوالات مصرف آب هاي زير زميني. 20 همت سهم آبياري هاي نوين و خط انتقال و احياي قنوات و احداث آببندان در برنامه هفتم است که سهم بسيار کم استان گلستان با پسوند کشاورزي امري تامل بر انگيز است. مديران تخصصي اين امر در جذب اين بودجه کم کاري نکند در کمتر از يکسال تنش آبي استان حل مي شود. در حال حاضر اگر فرض بگيريم توليد آب استان 100ليتر باشد 70 ليتر مصرف کشاورزي 20 ليتر مصارف صنايع و 10 ليتر مصارف شهري و روستايي است که با فقط احيا کردن اين طرحها و افزايش ذخاير زير زميني ومصرف کشاورزي به 40 الي 50 درصد تعديل مي شود. با توجه به کمبود نزولات آسماني و احياي اين طرحهاي آبياري نه تنها کمبود آب نخواهيم داشت بلکه مصارف آب در صنايع تبديلي بيشتر مي شود که در (جي دي پي) به شدت تاثير گذار است و باعث رشد توليد استان را خواهد بود.
با درود و احترام. آنقدر که از فضاي سياسي استان گلستان ميدانم؛ اينجا عمدتا قدرت سياسي در اختيار آتش به اختيار هاست و اين عوامل اجازه هيچگونه رشد و توسعه سياسي را نمي دهند و فضاي استان را عقب مانده نگاه ميدارند.
دردهاي ما خيلي عميق است. با آنکه فراواني آماري و سطح تحصيلات مردم امروز ايران؛ هرگز هرگز با بزرگان تاريخ و ادب قرن ششم تا هشتم و حتي با 50 سال پيش قابل مقايسه نيست؛ ولي هنوز فضاي اقتدار سياسي؛ نظامي اجتماعي اقتصادي و بخصوص فرهنگي و رسانه هاي اصلي ملي؛ در دست جناحي و تفکري است که هنوز امام جمعه تهران در رسانه ملي فرياد ميزند که مذاکره با ديگران مکر و توطئه دشمن است و تنها راه زندگي و رستگاري مقاومت و مبارزه با ديگران است . . .
جاي آن است که خون؛ موج زند در دل لعل . .
سلام وقت بخير. از بارزترين مشکلات مديريتي در سازمان هاي ما تعيين کردن اهداف بشکل کيفي است
اينکه اکثر برنامه ها به نتيجه نميرسد بدليل آنست که ابتدايي ترين اصول مديريت در آن ها لحاظ نشده است
اهداف بايد ملموس قابل اندازه گيري قابل رصد قابل پايش باشد . تک تک اين اهداف کيفي است. توسعه کيفي وکمي آموزش يعني چه ؟ معيار اندازه گيري آن چيست حفاظت مالي مردم در برابر هزينه هاي سلامت يعني چه ؟ دسترسي مردم به غذاي سالم وايمن يعني چه ؟ اهداف ديگر آمده در اين اهداف کلان واولويت هاي حوزه سلامت هم از همين ويژگي برخوردارند . آيا مديريت بدون تعيين اهداف مشخص قابل اندازه گيري قابل اجرايي شدن هست ؟ ايا ضمانت هاي براي اجراي برنامه هست ؟ مديران چه وظايفي در قبال عدم رسيدن به اين اهداف دارند ؟ چه تيم هايي با چه گروههايي و چه رهبري براي رسيدن به اين اهداف تعيين شده است ؟ در چه بازه زماني ؟ با چقدر منابع ؟ ودهها سوال مديريتي ديگر ...
به گفتار دانندگان راه جوي
به گيتي بپوي وبه هر کس بگوي
زهر دانشي چون سخن بشنوي
از آموختن يک زمان نغنوي
چو ديدار يابي به شاخ سخن
بداني که دانش نيايد به بن
خرد رهنماي وخرد دلگشاي
خرد دست گيرد به هر دوسراي
سلام ودرود. باتوجه به بنگاه معاملاتي که در استان بازشده و برسر سرنوشت استان دارد معامله صورت ميگيرد نه خبري از تيم اقتصادي است ونه سياسي و فرهنگي اجتماعي. از هم اکنون افق تاريک استان نمايان شده اکثر دلسوزان دلسرد و نا اميد و نيروههاي کارآمد در پستوهاي دستگاهها عاطل وباطل مانده و.... ميدان دار جايگاههاي بزرگ شده اند.
سلام ودرود. البته تغييرات مديران و کارگزاران امري اجتناب ناپذيراست چرا که چرخه تعيين مديران تابع مقررات خاصي نيست و هر دولت جديدي يکي از راههاي برون رفت از شرايط گذشته را خانه تکاني ميداند. ظاهرا جابجايها براي همراه کردن بدنه اجرايي با سياستهاي دولت انجام مي شود ليکن مديران جديد بعضي با روابط تعدادي با رانت و افرادي با سفارش و اندکي هم با شايستگي و برخي هم طرفداران رئيس جمهورخواهند بود و در نتيجه عملا اين اقدامات تاثيري در روند امورات نخواهد داشت.
کاش مديران زحمت خواندن اين مطالب رو به خودشون بدهند و همينجا پاسخي، تحليلي و يا دست کم عذر و بهانه هايشان رو عنوان کنند.
عالي. جاي خوشحاليه که شاهنامه به کودکان و نوجوانان شناسانده ميشه.
بازم مقايسه ي دستاوردهاي مشروطه و انقلاب، نشون ميده دستاوردهاي مشروطه با توجه به محدوديت مديا و تحصيلات عالي، مخصوصا در بيداري ملت بيشتر بوده آقاي دکتر. در مشروطه گذر از استبداد مطلق صورت گرفته، بدون تغيير حاکميت. اما در انقلاب تغيير زيربنايي و صد در صد حاکميت از پادشاهي به جمهوري بوده. طبيعتا بايد اتفاقات بهتري مي افتاد.
سلام و درود و تبريک ايام ا...دهه فجر. واقعيت آن است در هر انقلابي پس مدتي بازنگري و اصلاح خطاها در دستور کار نباشد قطعا از مسير ترسيم شده منحرف و به بيراحه هاي پرپيچ وخم وخطرناک منحرف ميگردد و نتيجه اش واردشدن آسيب شديد به انقلاب وجامعه است وجايگاه اوليه خود را در بين مردم از دست خواهد داد. انتخابات رياست جمهوري گذشته هشدار واضح به حاکميت بوده که چنانچه تغيير در وضعيت موجود صورت نگيرد خطر از دست رفتن مشروعيت نظام متصور است.
صدا وسيما و آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد سه مرکز مهم ايجاد و يا ابداع خرده فرهنگ ها هستند که فعلا همه رها هستند.
سلام و درود. شايد بخشي از مشکلات کشور به تحريمهاي ظالمانه مرتبط باشد ولي بخش ديگر آن به مديريت او. چالشهاي ديپلماسي و بروکراسي و مديريت استان برميگردد چرا که مرزهاي تجاري و ترانزيت ساير استانها فعال و روال عادي را طي ميکند. متاسفانه ما گرفتار غلو و بزرگنمايي خدمات جزئي شده ايم حضور مقامات کشوري در استان مانور رفع مشکلات داده ميشود و در واقع هيچ اتفاقي صورت نميگيرد وگرفتاريها روي هم تلمبارشده زيرا مسئولين مربوطه از تخصص لازم برخوردار نيستند و راههاي پيگيري امور را بلد نيستند.