نگاهي به عملکرد حجه الاسلام طاهري - ز قضا سرکنگبين صفرا فزود!


یادداشت |

 حسين پايين محلي

1_داخلي:حوزه علميه:روز

 سال 98 بود، شوراي ائتلاف در حوزه علميه امام صادق(ع) انتخابات برگزار کرد.حاصل دو راي شد: دکتر منتظري و بيرقدار. دکتر منتظري درسطح استان شناخته شده بود و اهل ادب و فرهنگ و اخلاق. اما بيرقدار با وجود شناخته بودن براي بخشي از نيروهاي انقلابي الزما براي همه محل اجماع نبود چه برسد در بدنه جامعه. مهندس صائب حجتي نيز از کانديدايي بود که به اين انتخابات(انتصابات يا مهندسي فضاي جريان انقلابي در قبال انتخابات مجلس)اعتراض کرد. لاجرم راه خود را در پيش گرفت وتنها در کارزار انتخاباتي وارد شد.در آن زمان رفتار بسياري از ما ائتلافي ها نسبت به ايشان اشتباه بود و بايد از ايشان حلاليت بطلبيم.

 

2_خارجي:جامعه:شب :

 انتخابات برگزار شد. دکتر منتظري مرد اخلاق و ادب و فرهنگ راي آورد وخوشحالي مضاعفي را در شوراي ائتلاف و بخش قابل توجهي از جريان انقلابي رقم زد. اما نتيجه انتخابات در قبال حجت الاسلام بيرقدار حيرت انگيز بود! اين خطاي راهبردي نتيجه چه کنش وتصميمي بود!؟پيشتر نيز در انتخابات مجلس يکبار ديگر حمايت از يک کانديدا براي جريان انقلابي هزينه ايجاد کرده بود!اما هزينه چيست؟

!جريان انقلابي به هزينه قائل است!؟

 

3_داخلي_حوزه علميه:روز:

 به قبل تر برميگرديم. زماني که حجت الاسلام طاهري پس از دو دور حضور در مجلس کانديدا شد و با وجود راي قابل توجه از راه يابي به مجلس باز ماند.چرا؟!چون بسياري از نيروهاي اصولگرا که از قضا از جمله نيروهاي ايشان محسوب ميشدند به هر دليل وارد گود شدند و باعث شکسته شدن راي ايشان شدند. چرا!؟دلايل بسياري براي آن برشمردند که از حوصله اين وجيزه بيرون است. نکته جالب رفتار چندگانه اينها با حجت الاسلام طاهري است که همواره ايشان را به خطاي محاسباتي ميبرد.

 

4_خارجي:جامعه:شب:

سال 1400 و حضور قارچ گونه شوراي ائتلاف در انتخابات!حجت الاسلام طاهري به رياست اين شورا و رياست مجموعه هاي انتخاباتي جريان انقلاب در استان که به اشکال و عناوين مختلف براي دکتر رئيسي ستاد ميزدند، منصوب شد. دکتر رئيسي به واسطه خدمت صادقانه در قوه قضائيه و آستان قدس در قامت قهرمان ملي ظهور کرد و مردم به ايشان راي دادند. اما کنش و راهبرد حجت الاسلام طاهري پس از پيروزي جريان انقلابي در استان چه بود؟!

 هيچ اتفاقي نيفتاد!چون از قضا ايشان يا نميخواند و يا اگر بخواند به واسطه حلقه تنگي که اطراف وي ديوار کشيدند در تصميم گيري ايشان تحولي رخ نميدهد.

 

5_ داخلي:خارجي _حوزه علميه يا جامعه:روزيا شب:چه فرقي ميکند!؟:

اجازه بدهيد خاطره اي خدمتتان عرض شود. روزي سر کلاس فلسفه استادي راقم اين سطور حاضر شد اما کاغذ و قلمي براي يادداشت باخود نياورده بود.استاد علت را پرسيد وحقير در جواب گفت، داشت اما در جايي گذاشته بود که هنگام مراجعه آن جا بسته بود.استاد مرا خطاب کرد وگفت: روي تخته چه چيزي نوشته است؟نگارنده پاسخ داد هيچ!سپس گفت بنويس هيچ!نگارنده نوشت هيچ!در ادامه استاد پرسيد بر تخته چه چيزي نوشته شده!؟راقم سطور پاسخ داد هيچ!!!

 پيشتر در يادداشتي مستقل و به تفصيل با عنوان "ضرورت ورود دکتر طاهري به بحران سياسي دراستان در قبال حذف نيروهاي انقلابي" در هفته نامه پژواک سخن سياه مشقي از راقم اين سطور در تحليل استان و تبيين وبررسي ونقد رويکرد حجت الاسلام دکتر طاهري چاپ شده بود.تصور حقير اين بود آن مطلب خوانده ميشود و اميدي به تغيير رويه ايشان مي رفت که برعکس!ايشان مسير سالهاي 98 و1400 را برگزيدند! 

 مجددا در سال 1402 شوراي ائتلاف شکل گرفت!(ماهيتي انتخاباتي که مجددا خروجي ندارد)حجت الاسلام دکتر طاهري در راس آن قرار گرفت.اما قرار است چه اتفاقي بيفتد؟!وقتي درسال 98 نتيجه گرفتيم(نه تنها در مرکز استان بلکه در چندين حوزه انتخابيه در شهرستانهاي ديگر استان کانديداي شوراي ائتلاف راي آورد! )ودر سال 1400هم نتيجه گرفتيم(جداي از دوران 8ساله احمدي نژاد دو دور نمايندگي حجت الاسلام دکتر طاهري) اما به نتيجه نرسيديم!درست مانند آن هيچ که روي تخته نوشتم!

 آقاي طاهري!شمارا دوست دارم!وشما را برخلاف برخي که تقواي فردي ندارند و باتقواي سياسي بيگانه اند فردي سالم وصالح و با دغدغه براي جريان انقلاب مي دانيم.اما در تمام اين دو دهه ظرفيتهاي موجود درجريان انقلاب درسطح استان ناديده گرفته شد.شبکه سازي نيروهاي انقلاب شکل نگرفت. نخبگان وفعالان جريان انقلاب گزينشي ديده شدند!کما اينکه بعضي از سهم خواهي شما مبني بر به کارگيري برخي از اقوامتان در جايگاه هاي مهم ميگويند که خود جاي تامل دارد!وظاهرا در انتخابات مجلس نيز يکي از اقوام شما در مرکز استان قصد ورود دارد...

در دوسال اخير که جريان انقلابي زمام اجرايي کشور را به عهده گرفت نيز اتفاقي نيفتاد!!هنوز برخي مديران دولت قبل بر مسند مديريت هستند!!برخي از اصلاح طلبان بر سکان مديريتي استان گماشته شدند!!برخي مديران انقلابي و ولايي و باتجربه و باتخصص وتعهد کنار گذاشته شدند!وبرعکس برخي که هيچ سبقه سياسي،تشکيلاتي،ايدئولوژيکي،نداشتند و در تخصص، تجربه وتعهد آنان نيز کارنامه روشني نداشتند به چرخه قدرت ورود کردند!!استاندار گلستان درجايي گفت تنها 4مدير در تراز بالا داريم!(پس کميته انتصابات با چه شاخصهايي مديران را برميگزينند؟!)

 آقاي طاهري!امروز پس از چهار سال(با استان و شهرستانهاي ديگر کار نداريم)که مجددا شوراي ائتلاف شکل گرفته شاهد حضور مجدد برخي، و چهره هاي جوان چون مهندس صائب حجتي،عليرضا طاهريان،که در دوره هاي قبل مورد بي مهري قرار گرفتند و يا به نفع تشکيلات کنار کشيدند، هستيم. راقم اين سطور نميخواهد اين وجيزه را به درازا بکشاند...

پرسشي که مطرح ميشود اين است: راهبرد شوراي ائتلاف و شخص شما نسبت به اتفاقات سياسي و انتصابها وعزلها (که در دولت روحاني و مديريت صادقلو در استان رخ ميداد و شما سکوت نميکرديد!)و همچنين انتخابات پيش روي چگونه است؟!!چه تضميني براي تحقق وعده ها مي باشد؟!!و اينکه با توجه به ظهور تشکيلات منسجم و سيستماتيک شوراي وحدت چه رويکردي را انتخاب ميکنيد تا نيروهاي انقلاب از دوگانگي به جريان واحد انقلاب بپيوندند!؟

 از قضا سرکنگبين صفرا فزود!

روغن بادام خشکي مينمود!

 از هليله قبض شد اطلاق رفت!

آب آتش را مدد شد همچو نفت!