آقاي نماينده شما کجاي کاريد ...؟!


یادداشت |

محمود رحيمي 

در بحبوحه انتخابات دوره دوازدهم مجلس شوراي اسلامي در گنبدکاووس نامزدهاي زيادي از شوراي نگهبان‌ و هيئت اجرايي تاييد صلاحيت شدند. در ميان اين عزيزان افرادي حضور داشتند که بر صندلي مجلس شوراي اسلامي يکبار جلوس کرده بودند. اما در اين بين پديده‌اي با شيوه‌اي نو در گزينش شعارها و گفتارها ظهور کرد و مورد توجه اقوام ترکمن‌صحرا قرار گرفت که اکثراً از قوم شريف ترکمن بودند. حضور افرادي که هم از پشتوانه‌ي مالي خوبي برخوردار بودند و هم صاحب‌نظر و تاثير‌گذاري بيشتري نسبت به ديگر اقوام  شهرستان داشتند. که همين امر باعث شد تا کفه‌ي ترازو کمي به سمت آنان سنگين شود. کانديداي جوان در تبليغات خود و در سخنراني‌ها هميشه با حرارت خاصي از مشکلات و‌ کمبودهاي منطقه‌ي ترکمن‌صحرا سخن مي‌راند، از انتخاب افراد بومي منطقه براي مناصب کلان مديريتي مي‌گفت، از نقش ويژه‌ي رسانه‌ها در راه کمک به وصول مطالبات منطقه با حرارت ياد مي‌کرد و به همين لحاظ اصحاب رسانه در بيشتر تجمعات و سخنراني‌هاي ايشان حضور داشتند. اما امروز ايشان در جايگاه نماينده مردم قرار گرفته که اهالي رسانه هم از همان مردم هستند. بعد از گذشت حدود هفت ماه از حضور ايشان در مجلس براي شهروندان سئوالاتي مطرح است:

1- آيا عملکرد ايشان در طي اين چند ماه‌ با شعارهاي انتخاباتي تطبيق دارد؟

2- آيا خواسته و مطالبات مردم شريف گنبد و بخش داشلي‌برون به‌صورت حداقلي به حيطه‌ي وصول درآمده است؟

3- آيا ايشان با توجه به فضاي ايجاد شده توسط جناب دکتر پزشکيان در قالب وفاق ملي همچون انتخاب استانداران بومي براي استان‌هايي از قبيل؛ استاندار کرد براي کردستان، استاندار بلوچ براي سيستان و بلوچستان، استاندار ترک براي آذربايجان، آيا تلاشي از سوي ايشان در جهت متقاعد کردن مجمع نمايندگان استان گلستان براي انتخاب يکي از فرزند نخبه و شايسته و کاربلد ترکمن ساکن ترکمن صحرا، انجام شده است؟

4- آيا براي انتخاب يک فرماندار ترکمن جهت سکانداري فرمانداري ويژه و معاونت استانداري در شهرستان گنبد از ميان قوم شريف و شايسته و متعهد ترکمن اقدامي نموده است؟

5- ايشان به چه ميزان در انتصابات مديران بومي براي ادارات گنبد دخالت داشته‌اند؟

6- براي احداث بيمارستان چهارصد تختخوابي که روياي مردم گنبد و منطقه شده است و يکي از خواسته‌هاي به حق شهروندان شرق گلستان مي‌باشد، چه اقدامي کرده است؟ بيمارستاني که حدود چهارده سال از مصوبه‌ي آن مي‌گذرد و با بي‌تفاوتي و بي‌توجهي و بي‌کفايتي مسئولان استاني و شهرستاني بلاتکليف مانده است!

جالب اين‌جاست که در دوره‌ي دولت شهيد جمهور، جناب استاندار، رئيس دانشگاه علوم پزشکي و فرماندار گنبد، همگي ادعا مي‌کردند که زمين بيمارستان تهيه شده است!!!

7- آيا براي ادامه و اتمام جاده نفت اقدامي کرده است؟

8- آيا براي انتقال دفتر منطقه‌ آزاد تجاري اينچه‌برون به گنبد و انتفاع مردم محروم گنبد و شرق گلستان اقدامي از سوي ايشان شده است؟

و چندين خواسته ريز و درشت ديگر که در آينده به آن خواهيم  پرداخت.

کلام آخر؛ آيا براي اهالي رسانه که در زمان تبليغات براي آنان ارزش زيادي قائل بود، کماکان هم بدين‌گونه است؟ که البته بعيد به نظر مي‌رسد. زيرا در نشست رسانه‌اي اخير ايشان، فضاي آن نشست و تعداد اقليت شرکت‌کننده از اهالي رسانه، خلاف اين ادعا را ثابت مي‌کند. اميدواريم که جناب آق‌ارکاکلي در يک نشست برنامه‌ريزي شده و زماني مناسب با دعوت رسمي خودشان با حضور اکثريت رسانه ضمن دلجويي عزيزان زحمت‌کش رسانه، به اين سئوالات و دغدغه‌ها به‌صورت شفاف پاسخ دهند.

 

فعال رسانه‌اي