گلستان مبتکر طرح پرورش ماهی در دریا
خبر |
مدير كل شيلات گلستان ضمن تاكيد بر تسريع و راه اندازي طرح هاي پرورش ماهي در دريا گفت: تمام متوليان و دستگاههاي مرتبط بايد در جهت رفع موانع توليد و تسريع در روند امورات سرمايه گذاران بخش پرورش ماهي در دريا همت نمايند.
مدير كل شيلات گلستان ضمن تاكيد بر تسريع و راه اندازي طرح هاي پرورش ماهي در دريا گفت: تمام متوليان و دستگاههاي مرتبط بايد در جهت رفع موانع توليد و تسريع در روند امورات سرمايه گذاران بخ ش پرورش ماهي در دريا همت نمايند.
به گزارش روابط عمومي اداره كل شيلات گلستان مهندس سيد جواد قدس علوي در جلسه اي با موضوع الزامات، نحوه صدور و تمديد مجوزهاي پروژه هاي طرح پرورش ماهي در دريا كه با حضور نمايندگان دامپزشكي و نظام مهندسي استان برگزار شد، خاطر نشان كرد: پيگيري صدور و تمديد پروانه هاي بهره برداري پرورش دهندگان از مهم ترين اولويت هاي شيلات استان مي باشد كه بر اين اساس تاكنون طي جلسات مختلف با دستگاه هاي متولي و مربوطه مجوز پرورش براي 10 متقاضي اخذ شده است.
وي افزود: همچنين متقاضياني كه تاكنون فعاليتي در اين زمينه نداشته و تنها به اخذ پروانه اقدام نموده اند به زودي با تشكيل كميسيوني در سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي، پروانه بهره برداري آنها ابطال خواهد شد.
مدير كل شيلات گلستان احداث سايت پشتيبان و اسكله شناور را يكي از مهمترين نيازهاي طرح پرورش ماهي در دريا عنوان كرد و يادآور شد: پيگيري هاي لازم از سوي شيلات نسبت به شروع عمليات اجرايي احداث سايت پشتيبان و اسكله شناور در مناطق مورد مطالعه در حال انجام است كه انتظار مي رود به زودي فعاليت احداث اين دو پروژه نيز آغاز گردد.
با بيان اينكه در افق 1404 توليد 700 تن ماهي در پهنه آبي درياي خزر با استفاده از طرح پرورش ماهي در دريا، پيش بيني شده است خاطرنشان كرد: اين طرح در دو دهه اخير به عنوان يكي از ظرفيتهاي بكر توسعه آبزي پروري در كشور مطرح شده است كه گلستان به عنوان مبتكر و مبدع اين طرح توانست توليد خود را از 58 تن در سال 92 به 150 تن در سال 99 ارتقا دهد.
مهندس قدس علوي در پايان گفت: در حال حاضر 58 قفس و پن با ظرفيت توليد 200 تن و اشتغال زايي 60 نفر به طور مستقيم و غير مستقيم در سواحل استان جانمايي و مشغول فعاليت هستند.