ساعات خاموشی را به مشترکین  پیامک کنید


یاددداشت اول |

 

 

■  با مسوولیت سردبیر

 

از ابتدای سال سرعت رشد مصرف برق در کشور بسیار زیاد شد به طوری که طبق آمار رسمی شرکت مدیریت شبکه برق ایران در روز بیست و نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ مصرف برق در پیک روزانه به ۵۳ هزار و ۷۵۹ مگاوات رسید. بر اساس این آمار پیک مصرف برق در روز مشابه سال قبل، ۴۵ هزار و ۲۷۰ مگاوات بوده و رشد بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی نسبت به زمان مشابه سال قبل داشته است.

پدیده ی جدید استخراج رمز ارز خانگی هم بر مشکلات متعدد صنعت برق افزود به طوری که این روزها معضل صنعت برق را تشدید کرده است، اگرچه مسوولان مربوطه از برخورد قاطع با استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارزها سخن می گویند اما آنچه کاملا مشهود و برای شهروندان ملموس است ناتوانی مسوولان صنعت برق با متخلفین در این خصوص و تبعات بسیار قطع مکرر و طولانی برق برای مردم است.

قطع برق که این روزها بارها در طول روز و شب تکرار می‌شود، علاوه بر خاموشی به لوازم خانگی ودستگاههای الکترونیکی و تجهیزات ارتباطی مردم نیز خسارتهای جدی وارد کرده است خسارت هایی که با توجه به شرایط اقتصادی امروز و گرانی های افسارگسیخته امکان تامین و جبران آن بسیار سخت و از توان بسیاری از مردم خارج است.کم بارشی و خشکسالی  کم سابقه ی امسال و گرمای زیاد هوا موجب شده که مصرف، رشد بسیار زیادی داشته باشد. عدم توازن و تناسب بین تولید و مصرف برق نیز مشکلات موجود را مضاعف کرده است.  

شرکت توزیع نیروی برق از طریق سایت ها و فضای مجازی تلاش کردند که ساعات محدودیت و خاموشی را  اطلاع‌رسانی کنند که البته به دلیل عدم برنامه ریزی به درستی از سوی اداره برق رعایت نمی شود و بنابراین نمی توان به این جداول اعتماد کرد.به نظر می رسد بهتر است علاوه بر این اقدامات، به مشترکین برق با ارسال پیامک اطلاع رسانی کرد تا مردم بتوانند برنامه‌ریزی کنند و مشکلات به حداقل ممکن برسد.