صدای مخاطبا ن گلشن مهر
پیام شهروندان |
قدردانی از ویژه نامه شهید سر لشگر دوران
یک شهروند درباره ویژه شهید سر لشگر دوران می نویسد: سلام ودرودسپاس از مطالب بسیار ارزنده درخصوص افتخارات مردان بی ادعا و شرافتمندی که جانفشانی کردند تا کشور و انقلاب اسلامی باقی بماند. این عزیزان چنانچه امروز در عرصه حکومت داری حضورداشتند، این همه مشکلات وجود نداشت. خداوند باشهدای کربلا محشورش فرماید.
2
خانواده دوران بسیار شریفند
خانم شایگان فر خواننده گلشن مهر ساکن ایالات متحده که شیرازی هستن، درباره ویژه نامه شهید دوران نوشته اند: روزی تاریخ داستان واقعی این خانوادهی شریف را خواهد گفت.
3
گردشگری ضرورت است
جناب علی وطنی درباره یادداشت اول گردشگری کشاورزی می نویسند: سلام، با توجه به وضعیت کشاورزی و صنعت استان و میزان درآمد مردم که نصف میانگین کشور است، باید توجه خاصی به گردشگری شود. در زمانی که بنده در آموزش و پرورش خدمت می کردم به اداره کل گردشگری پیشنهاد دادم که از ظرفیت مدارس روستایی ما که به دلیل نبود دانش آموز، بلا استفاده مانده با کمک آن اداره کل و تعاونی چند منظوره فرهنگیان، گردشگری روستایی را رونق داده و از ظرفیت 360 هزار دانش آموز و 20 هزار فرهنگی و خانواده ها، همچنین امکانات دیگر آموزش و پرورش بهره برد. این طرح استقبال و پذیرفته شد، اما متاسفانه اقدامی بعمل نیامد. به نظرم می توان با پخته تر کردن و توسعه طرح و با مشارکت سایر عوامل موثر شاهد رشد استان باشیم.
یک شهروند دیگر نیز در این باره گفته اند:
توسعه و گسترش صنعت گردشگری به عنوان یک صنعت جدید که سهم مهمی در اقتصاد و افزایش اشتغال دارد کار بسیار خوبی است اما از این نکته مهم نباید غافل ماند که این توسعه باید متناسب با استانداردها باشد و صیانت از محیط زیست حتما مد نظر قرار گیرد.
4
نقد تیتر اول گلشن مهر
یک روزنامه نگار با سابقه درباره تیتر شمال گلستان نیازمند اقامتگاه و ویژه شهید دوران می نویسد:
در خصوص شمال نیازمند اقامتگاه خواستم بگویم خروجی متن و برداشتی که از اون میشه به نظر میرسد خیلی با تیتر آن همخوانی ندارد. تیتر عصاره متن است. من خودم شخصا تحلیلم از متن ترویج شترسواری و بهره گیری از شتر و نقش آن در گردشگری استان بود که البته بد نیست اما از نظر ارتباط با تیتر عرض کردم. تنها جایی که به متن مرتبط است، پاراگرافی است که از " به طور مثال ..." آغاز می شود. در حالیکه معمولا مثال برای مکمل و جاانداختن موضوع است و اگر حذف هم شود در متن تاثیری ندارد و به اساس آن لطمه وارد نمیکند. اما در این متن اگر این پاراگراف را برداریم محتوا عقیم می ماند.
در خصوص سرمقاله که بسیار ادبی، حماسی و زیبا نگاشته شده کاش نام نویسنده آن هم ذکر می شد. یه سری مطالب هست که خلا نام خالق مطلب دارد و به نظر می رسد این یادداشت یکی از آنهاست.
صفحات ویژه عباس دوران با تیتر زخمی سربلند دوران ها هم بجا و ارزشمند بود.
ممنون برای زحمات وتلاش های آن مجموعه
سردبیر: انتقاد ایشان وارد است دقت بیشتری خواهیم کرد.
5
قدر دانی از گلشن مهر بابت توجه به نسل آتی
مهندس کمال میر شمسی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی درباره جشن آغاز سومین سال انتشار صفحه کودک و نوجوان گلشن مهر می نویسد: سلام و ارادت. اقدام بسیار ارزنده، جالب و لازمی بود که باز هم مثل همیشه، این گلشن مهر است که دغدغه مندانه، محفلی را برای شناسایی، تربیت، رشد و دیده شدن آثار کودکان و نوجوانان این استان محروم از امکانات اما سرشار از استعدادها فراهم می کند. تشکراز آقای مکتبی و ایجاد این فضا و بستر که بهتر است از آن به عنوان مکتب شاگردپروری گلشن مهر نام ببرم و تشکری دیگر از مسوول صفحه سرکارخانم آزاده حسینی که نمی شناسمش ولی به احترامش ایستاده دست می زنم.
6
گزارش درست بود
خانم هاجر عامریان درباره گزارش حمله مگس مدیترانه ای نوشته اند: گزارش کاملا صحیح است ولیکن علت عدم رعایت اصول ردیابی، کنترل و مبارزه با آفات و بیماریهای گیاهی توسط باغداران باید بررسی فنی و میدانی شود. متاسفانه این بلا به باغ کوچک هلوی فرزندم دربندرگز مصون نماند..... و درباره یادداشت اول همین شماره دربزرگداشت شاملو می نویسند: کاش برای این سوالات پاسخی بو؛ گرچه به زعم بنده شیوه های حکمرانی واستراتژی رفتاری رهبران نیز درصفحات تاریخ ماندنیست.
7
آفرین به شجاعت گلشن مهر
یک شهروند گنبدی درباره یادداشت اول جشن امرداد نوشته است:
دم گلشن مهر گرم. شجاعت به خرج داده، با مسئولیت خودش نوشته و هم راجع به مسایلی که بعضی ها دوست دارند اصلا در رسانه ها مطرح نشود، قلم زده است.
8
درباره ضرورت کشت گلخانه ای
طاهر سارلی درباره تیتر اول گلشن مهر درباره کشت گلخانه ای نوشته است: خوب است اگر راهی پیدا شود که جلوی مصرف بی رویه آب گرفته شود، اول اینکه مدیریت ضعیف کشور مانع است، دوم امکانات ضعیف است، سوم زیرساخت ها هنوز شکل نگرفته، چهارم مردم کاملا باید روشن شوند با آموزش، پنجم کشاورز به مسئولین اعتماد ندارند، ششم مدیران و وزرا با هم هماهنگ نیستند.
یه زمانی گفتند برای اینکه مصرف گازوئیل کم شود، چاهها را برقی کنید، امتیاز میدادند، تبلیغ میکردند، به روستاها می آمدند و کشاورزان را توجیه میکردند که از هر نظر به صرفه است.
خیلی ها با هزینه هنگفت چاه ها را برقی کردند، اما امسال از پشیمانی خون گریه کردند، اینهمه هزینه کردند، شالی کاشتند، اداره برق، برق کشاورزان را هر روز از ساعت ۱۲ تا ۱۷ عصر به مدت ۵ ساعت قطع میکند. ده ها نفر با من تماس میگیرند، میگویند چاره چیست؟ کاری از دستم بر نمی آید. فقط افسوس میخورم و آه میکشم. اینبار فکر نکنم کشاورزان ایده و روش پیشنهادی جدیدی را بپذیرند. اعتماد رفت، برگرداندنش سخت است.
9
سنتها را باید بزرگ داشت
مهندس میرزایی درباره یادداشت اول چهارشنبه و بزرگداشت سنتها نوشته است:
سلام و درود. دین ما بسیار دین مترقی وجامعی است، متاسفانه کسانیکه ادعای شناخت دین را دارند، خود اسلام را نشناخته اند و به همین دلیل دین را مخالف فرهنگها وسنتها معرفی میکنند. بویژه درکشور ما که صاحب تمدن وآداب وفرهنگ غنی است باآن مخالفت میشود و دیگرکشورهایی که سابقه فرهنگی ندارند، به ما فخر میفروشند.