صدای مخاطبان گلشن مهر
پیام شهروندان |
با سلام خدمت مخاطبان گرامی
دیدگاهها و نظرات این هفته کمی بیشتر از حد معمول بود. ضمن تشکر از همه عزیزانی که گلشن مهر را می خوانند و با نقد و نظر، ما را دلگرم می کنند. نظرات شما عزیزان را می خوانیم.
سردبیر
1
زمامداری با تعارف نمی شود
امیرکبیر، خطاب به ناصرالدین شاه فرمود: حکمرانی و زمامداری، با توصیه عمه وخاله محقق نمی شود. کشور گرفتار توصیه ها و مصلحت ها و عافیت طلبی هاست. چپ و راست و اصولگرا نمی شناسد. ورود افراد کوتوله و کنار زدن وحذف نیروهای معتقد به منافع ملی و ارزشهای لایتغیر، رمز عقب ماندگی و... است. استان سرسبز گلستان، مدیران استراتژيست ندارد یا بکارگرفته نمیشوند.
2
خانم آژیر فعال در حوزه نهادهای مدنی نوشته اند:
وضع نسل آینده نگران کننده است
سلام. کاش یک روز هم اختصاص پیدا میکرد به نسل آینده که بسیار وضع نگران کننده ای دارند. در اکثر پارکها و خیابانها، این سرمایه های اجتماعی، این سازندگان کشور، در حال نابود شدن هستند و در حال کشیدن انواع و اقسام مواد. کارکنان، کژدار مریض روزگار میگذرانند. گرچه دولت وظیفه دارد تامین شان کند ولی آیا به حال آینده این بچه ها فکری شده است؟ یا حتما طبق روال هر چیزی، یک فاجعه اتفاق بیفتد بعد کاسه چه کنیم دست بگیریم. خواهش میکنم یک تیتر هر ماه حداقل برای این موضوع اختصاص بدهید و اینکه اگر از دست ما که سمن داریم کاری بر می آید، حتما برای این موضوع آمادگی هر کاری را داریم.
3
عبدالناصر مهیمنی معتقد است:
تا کی مذاکره کنیم؟
مذاکرات باز برجام؛ یک گام به پیش؛ ۲ گام به پس! این بازی باید همچنان از بالا و پایین قربانی بگیرد. اما باید دید که چه کسی از طرف ایران بیانیه را می خواند و توافق را امضا می کند! یک سال است که با در و دیوار سفارت آمریکا و با دوستان کارکنان وزارت خارجه آمریکا در وین صحبت میکنند و شهامت ندارند رو در روی شوند! با این روش، آن برجام جدید چه نام دارد و بر اساس کدام قانون بینالملل نوشته خواهد شد؟ ضمانت اجراییاش چه خواهد بود؟ باز هم ایران همچنان منتظر خواهد ماند که همانند ۳۰ سال گذشته قیمت ارز و دلار و طلا و ریال ایران هر روز صبح ساعت ۱۱-۱۰ در بازار امارات تعیین و به تهران ابلاغ شود!!
4
خانم کریم آبادی نوشنه اند:
گلشن مهر خیلی با کیفیت شده است
سلام، خدا قوت. تبریک میگویم. گلشن مهر از نظر محتوی و ادبیات همتراز روزنامه های کشوری رسیده است و این نیست مگر به تدبیر و مدیریت و دانایی مدیر مسئول و سر دبیر محترم که در انتخاب و موقعیت شناسی از دقت بالایی برخوردار هستند. روز کارمند را خدمت جنابعالی تبریک عرض میکنم. امیدوارم هر روز شاهد موفقیت بیش از پیشتان باشم. خوشبخت باشید.
5
یک معلم با مدرک دکترا نوشته اند:
حقوق ما 1260 دلار بود
از ما که گذشت. تا قبل از تحریم ۹۱ و سه برابر و نیم شدن دلار، هنوز آب باریکه ی کارمندی، چرخ زندگی را لنگان لنگان می چرخاند اما تورم سال ۹۷ تا ۴۰۰ و تورم سال اول دولت جدید، کارمندها را نابودکرد. دست فروش ها و دوره گردها در طول یکسال از میانگین حقوق کارمندها درآمد بیشتر دارند. کسب و کارهای دیگر که قابل قیاس با حقوق کارمندی نیست. قبلا آرامشی نسبی بود و کتاب و مطالعه، ولی چند سال اخیر دیگر هیچ و بقیه سال دنبال تامین خواسته ها و آرزوهای بچه ها. اگر فقط به من در آموزش و پرورش حقوق قبل از دکتری با ۲۰ سال سابقه را بدهند، دریافتی آن روزهای من ۱۲۶۰دلار بود که می شود بالای ۳۰ میلیون تومان. حالا که دیگر هیچ. درست می گویند؛ آب که از سرگذشت چه یک وجب چه صد وجب. گذشت ولی ده سال گذشته به اغلب مردم خیلی سخت گذشته است. خیلی.
6
یک شهروند نوشته اند:
جلوی اختلاس ها را بگیرید
سلام و درود. اگرجلوی یک قلم اختلاس مثلا ۹۲ هزار میلیاردی گرفته می شد، مشکل معیشتی همه اقشار مختلف حل می شد.
7
یک شهروند نوشته است:
یادداشت درباره روز کارمند مطلب تازه ای نبود
وضعیت درآمد و حقوق کارکنان آنقدر نابسامان و اسفناک است که حدی برای آن متصور نیست. اما بدتر آنکه برای همین درآمد اندک و بخور و نمیر، هزاران هزار جوان بیکار و تحصیل کرده و ... برای ورود به این مقوله، یعنی کارمندی، با هر شرایط و هر وضعیتی به آب و آتش میزنند تا شاید روزنه ای برای گذران معیشت حداقلی پیدا کنند که اغلب راه بجایی نمی برند. پس جناب سر دبیر که با مسئولیت خود چنین مطلبی را نگاشته، انگار کار بسیار مهمی هم انجام داده و شجاعت بخرج داده که پیشاپیش مسئولین آن را بگردن گرفته. باید او و تمام کارمندان و شاغلان دولتی شکرگزار باشند که در این وانفسای اقتصادی و معیشتی، حداقل یه در آمدی هر چند اندک دارند. دوست عزیز، سردبیر گلشن مهر، وضعیت اقتصادی طبقه 2و 3و ... یک فاجعه است و این چیزی نیست که بر کسی پوشیده باشد. اینکه کارمندان کار میکنند و دولتها یک طرفه، هر جور و هر وقت دوست داشتند، اندکی به حقوق ناچیز آنها اضافه کردند و البته هیچ وقت به تورم افسار گسیخته نرسیدند، چون قبل از هر افزایشی، تورم خیلی جلوتر آثار آنرا خنثی می کند. به نظر حقیر این مطلب تازه ای نبود که یادداشت اول و تیتر یک روزنامه باشد.
8
ایوب کلاهدوزی، خبرنگار با سابقه صدا و سیمای گلستان نوشته است:
کارتان ارزشمند است
اول اینکه کار جدید مجموعه شما در انعکاس و ارسال مطالب روزنامه وزین گلشن مهر در شبکه های مجازی از جمله واتس آپ بسیار ارزنده و در خور تحسین و ستایش است. دوم اینکه مطالب منتشر شده بسیار آگاهی بخش، پر نغز و تاثیر گذار است و این فرصت فراهم می شود تا مطالب به صورت گسترده برای مخاطبان بیشتر در نقاط مختلف دنیا باز ارسال شود.
سوم اینکه جنابعالی و همکاران شما از این پس میتوانند بازخورد مخاطبان و دیدگاههای آنها را نسبت به مطالب ارزیابی کنند که بی تردید موجب ترقی و رشد و بالندگی روزنامه و تلاشگران عرصه اطلاع رسانی خواهد شد.
به سهم خودم از تلاش جنابعالی بی نهایت سپاسگزارم و برایتان آرزوی موفقیت بیشتر در همه عرصه های زندگی دارم.
9
یک شهروند نوشته اند:
سلام ودرود. فرهیختگانی همچون جانفشان، گنجهای پنهانی هستند که آدرسش را اصحاب رسانه به جامعه می دهند.
10
یک فعال مدنی درباره یادداشت فضایل حکمرانان نوشته اند:
به هویت ها توجه کنیم.
ای کاش همه رسانه ها به هویت گمشده ما توجه کنند. ریشه از تربیت و اصالت یک جامعه سرچشمه می گیرد. وقتی تمدن ما گم شود و اصالت خودمان را از دست بدهیم یعنی از نظر شخصیتی و از نظر فرهنگی فنا شدیم.
11
یک شهروند نوشته است:
مطلب در باب فضیلت های حکمرانان بسیار عالی و به جاست.
12
حسین دوست محمدی نوشته است:
فضیلت ها با هم متفاوتند
سلام. در باب فضیلت به حضورتان عارضم که فضیلت فردی، فضیلت اجتماعی و فضیلت سیاسی با هم متفاوتند. آرامش از جنس فضیلت فردی است، اخلاق و در راس آن عدالت از جنس فضیلت اجتماعی و نظم و امنیت از جنس فضیلت سیاسی هستند. من این الگو را به صورت غیرمستقیم از اندیشه های نیکولو ماکیاولی برکشیدم چون او هم قایل به یک مفهوم از فضیلت برای همه نبود. در این باب سخن برای گفتن بسیار است پوزش بابت اطاله کلام.
13
یک فعال سیاسی درباره یادداشت محمد حسین علی اصغری نوشته اند:
این اندیشه ها قدیمی شده، باید بدنبال اندیشه نو بود
14
یک شهروند نوشته اند:
برخی در حال حذف ایرانیت هستند
هرگز، هرگز، هرگز و صد افسوس. ایرانیان به آنچه که لیاقت و شایستگی اش را داشتند، نرسیدند. متاسفانه نه تنها این بزرگی را صیانت نکردیم بلکه به نظر می آید آگاهانه در حال نابود کردن آن هستیم (شما بخوانید هستند) تعجبی ندارد، امروز به وضوح مشاهده میکنیم عده ای در حال حذف ایرانیت از جامعه هستند.
15
یک مدیر سابق درباره هشتم شهریور نوشته است:
روحشان شاد، یادشان گرامی. امیدوارم مسئولین فعلی که سینه چاک میکنند و به هر دری می زنند تا از نام این عزیزان وام بگیرند، برای دوام و بقا جایگاه دنیایی در عمل هم همانی باشند که وانمود میکنند.
16
چند سوال یک مخاطب:
چه ارتباطی میتواند بین افزایش مصرف بنزین با گره های کور و زیاد ترافیک شهرها و گرمای بالای دما و.... باشد؟
و افزایش مصرف بنزین و سبک زندگی آپارتمان نشینی و میل زیاد مردم به تفریح و تفرج و مسافرت؟؟؟
17
دکتر حیدر حسن نژاد:
بهره وری اهمیت دارد
کاش روزی برسد که دولت بقدری قابل اعتماد بشود که بتواند بهره وری را بالا ببرد. در آب، خاک، صنعت، کشاورزی و در تمام موضوعات کلان کشور که بر زمین مانده تا همراهی مردم نباشد آن طرح قبل از شروع، محکوم به شکست است. هدفمندی یارانه ها مثال بارز چه بود در اجرا چه شد...
18
یک شهروند دیگر نیز نوشته است:
تا زمانی که مسئولین بیدار و شجاع نشوند و از ملاحظات و مصلحت های متعارف که کمر حقیقت را خم نموده، عبور ننمایند، همین آش است و همین کاسه. راه برون رفت، استفاده از انواع سناریوهای بهره وری و پذیرفتن یافت های علمی و معرفتی است. ولی استان و مردمانش چه کنند که، این عَلَم از کیست که بی صاحب است؟
به دوگونه باید بشود این مقولات فلسفی، کلامی و اجتماعی را بصورت معقول، ساری و جاری نمود:
۱- مدیران ارشد، راغب به طرح این مباحث در مجموعه تصمیم گیران شوند. (مدیریت ازبالا)
۲- یا در رسانه ها و شبکه های اجتماعی و دانشگاهها و.... بتوان آنرا مطرح و تئوریزه نمود و به اعتباری، بالادستی ها را مدیریت نمود اما هنرمندانه. صرف طرح مباحث کلاسیک که بعضا برای توده چارچوب مفهومی آن به ذهن و دل نمی نشیند و ارتباط برقرار نمی کند و همچنین سایر افراد مرتبط نیز بواسطه عدم انگیزه و .... تمایل ندارند، کار سختی تلقی می گردد.
19
مهندس میرزایی نوشته است:
سلام و درود. متاسفانه وضعیت تولید درحوزه کشاورزی در کشور ما تابع شرایط جوی است و چنانچه نزولات در رنج و میزان مناسب باشد، سطح تولید به نسبت افزایش می یابد و در صورتی که اینگونه نباشد کشاورزان با خسارت و افت تولید مواجه می شوند.اما دنیا حتی در صحرای تفتیده عربستان و کشورهای عربی با استفاده از فناوریهای روز و مدرن، سطح ریسک و احتمالات را کاهش داده و درجهت جهش تولید گام برمی دارند.
20
خانم گلدسته نوشته اند:
گزارش زنان کارآفرین بسیار عالی بود
21
یک شهروند در تلگرام نوشته اند:
وقتی آب نداریم، چرا هندوانه میکارید؟
روزی که گفتند در کشاورزی باید خودکفا شویم فاتحه مملکت خوانده شد! آب شربی که مردم ندارند بخورند، کشاورز هر روز با یک چاه جدید از زیر زمین میکشد و به هندوانه تبدیلش میکند. به ترکیه و عراق و ... صادر میکند!