صداي مخاطبان گلشن مهر


پیام شهروندان |

1

خيام را خيلي ها  باده خور و عياش مي نامند..

ولي او آن شخص باده خور و مست نيست که از بام تا شام شراب بنوشد و مست و خراب بيفتد و آنگاه بگويد :

شراب زشب مانده ي باقي کجاست ؟!

بلکه مطابق فرمايش شما متفکر، فيلسوف ...و حتي مفسر قرآن بود که مقايسه ي  نوشته آيت الله جعفري با صادق هدايت در باب خيام جالب است...

 

2

سلام و درود. هيچوقت به داشته هايمان مباهات نميکنيم. بزرگان تاريخ و شعر و ادب ما را ديگر کشورها دارند. در سازمانهاي بين المللي به نام خود به ثبت ميرسانند. چند وقت پيش در قونيه ترکيه بمناسبت ورود مولانا جشن عظيمي برگزار کردند، ولي در کشورخودمان حتي در تلويزيون از يادآوري زاد روز و يا وفات مشاهير دريغ ميکنند.

 

3

متاسفانه عليرغم وجود چنين اسطوره هايي که بدون شک مايه فخر و مباهات اين کهن ديار ميباشند در رسانههاي کشور هيچ مطلبي به چشم نمي خورد. واقعا............من به سهم خودم از جنابعالي به خاطر يادآوري اين مناسبتها صميمانه تشکر ميکنم.

4

دقيقا روشي که کشورهاي توسعه يافته سالهاست که به آن عمل کرده و نتيجه اش را که همان رفاه آسايش آرامش توسعه امنيت و..... است را به خوبي تجربه کردند.

 

5

سلام و درود. در ايران راحترين کار مردن است. در اکثر کشورهاي جهان، از دست دادن يک آدم عادي را فاجعه تلقي ميکنند ولي در کشور عزيزمان اين دست حوادث عادي شده و فقط بهره برداري سياسي ميشود وحرکتهاي نمايشي. در صورتيکه در سوانح رانندگي هزاران نفر در سال جان خود را از دست ميدهند وجدان کسي بدرد نمي آيد و به فکر چاره نيستند.

6

سلام ودرود. خداوند با شهداي کربلا محشورشان فرمايد.  با همدلي و وحدت رويه اي که در نمايندگان فقيد استان وجود داشت، پيشرفت و توسعه استان شتاب حيرت آوري را طي ميکرد که متاسفانه باسقوط ياک 40 استان گلستان نيز از پيشرفت ساقط شد و ديگر استان آن روند پرشتاب توسعه را به خود نديده است.

 

7

باز هم گلي به گوشه جمال بي مثال شما که قلم را ارج مي نهيد.

 

8

به قول شهريار، چه سلامي چه عليکي، خرم شهر هنوز ويرانه است.

9

سلام و درود. مجلسي که عصاره ملت نباشد به اصلاح امور اميدي نيست. آمار نشان مي دهد نماينده اي با کمتر10 هزار راي به مجلس راه يافته و يا در تهران نماينده با300 هزار راي نماينده 15ميليون نفرجمعيت شده است. اين يعني  در انتخابات، مردم به حساب نمي آيند.

 

10

 اينکه انتظار ما بايد از نمايندگان چه باشد، بايد بگويم کشوري پيشرفت ميکند که برنامه محور باشد، برنامه اي که بر اساس علم دانايي محوري و عقلانيت طراحي شده باشد. نمايندگان هر شهر و منطقه اي اگر نگاه شان به مانند سابق نگاه حزبي، جناحي محلي و منطقه اي باشد وضعيت همين گونه خواهد بود.  مشکل ما در اينجاست که نگاه همه ما براساس نگاه ملي و جامع نگر نيست. نماينده محترم نگاهش توجهش درحد کارهاي کوچک و محلي هست.  نماينده بايد نگاه کلان به قضايا و مشکلات کشور داشته باشد. نماينده بايد در حال حاضر به فکر حل مسئله ناترازي انرژي باشد آخر کشوري که بر بستر انرژي خوابيده است چرا بايد نگران اين باشيم که درحال تبديل شدن به واردات انرژي گشته ايم ؟بايد به فکر توسعه انرژي هاي تجديد پذير و تبديل ايران با اينهمه پتانسيل به توليد کننده بزرگ حتي جهاني برق و صادرات آن و توليد پول و ثروت و دلار باشد. اين طرح رويايي نيست عملي هست منتهي عزمي براي اجراي آن وجود ندارد، چون ما هنوز به آن درک و دانش عقب ماندگي در اين زمينه نرسيده ايم. در حوزه تصادفات رانندگي ما از بدترين کشورها هستيم ميزان مرگ و مير در جاده هاي ما از مرگ و مير حال حاضر جنايت در غزه در روز وماه بيشتر است!!!حال اقدامات ما براي حل اين مشکل چه بوده؟در حوزه اسقاط خودروهاي فرسوده و استفاده از خودروهاي روز با موتور الکتريکي و انرژي هاي پاک ارزان براي جلوگيري از هدر رفت و سوخت ميلياردها دلار سوخت فسيلي چه برنامه اي داريم؟ در بحث توليد و اشتغال با اين ميزان تورم نقدينگي و بازار سوداگرانه طلا وارز و...و مشکلات دست و پاگير آيا توليد ميتواند رشد کند؟ميدانيم  دنيا داره بسمت توليد هواپيما غول پيکر با انرژي خورشيدي ميره و ما کجاي اين صنعت هستيم؟تغيير اين نگاه راحت نيست ولي واقعا ديگر زماني براي از دست دادن نداريم همين فردا نه از همين لحظه بايد قدر آب انرژي محيط زيست خاک مان را بدانيم و برنامه ريزي درست داشته باشيم و اين مسئله فقط به مسئولين بر نمي گردد، نياز هست که در فکر و ذهن تک تک ما مردم تغيير ايجاد شود. نگاه مبتني بر دانايي محوري و علم محوري و عقلانيت  و گرنه اتفاق خاصي نمي افتد.

 

دکتر حيدر حسين نژاد